Smagu matyti vaikų augimo šuolius, nors jie gali priversti mus  susiimti už galvos ir susimąstyti, kur dingo laikas. Tačiau vaikui ilgesnės kojos norint eiti ir tyrinėti pasaulį, ir ilgesnės rankos norint pasiekti tai, ko nori, gali būti tik teigiamas dalykas. Didriksons sukūrė sprendimą, kaip užtikrinti, kad vaikiški drabužiai per naktį netaptų per maži, o tarnautų ilgiau. Ieškokite rūbų su "Extend size" (Augimo) funkcija, kuri yra maloni Jūsų piniginei ir aplinkai.

Raudonos siūlės, skirtos padidinti dydį, yra aiškiai pažymėtos ant Didriksons drabužių. Išardę raudonas siūles galite pailginti kojas ir rankoves, taip padidindami drabužį visu dydžiu!

 

Dydis

Sutaupykite laiko ir pinigų

Užuot kasmet ieškoję naujų kombinezonų, striukių, sniego kelnių rinkitės drabužius su “Augimo” funkcija, kuriuos galima dėvėti ilgiau, o tai sutaupo ir laiko, ir pinigų. Drabužiai su įmontuotu papildomu dydžiu leidžia drabužiams augti kartu su vaiku, todėl mėgstamą striukę ar kombinezoną galima nešioti dar metus. Jei abejojate dėl dydžio ir reikia rinktis iš dviejų drabužio dydžių, rinkitės mažesnį ir pailginkite kojas bei rankoves. Jei drabužis per didelis, vaikui gali būti nepatogu lakstyti ir žaisti, ir dėl to jis gali būti ne toks aktyvus ir sušalti.

 

augimo funkcija

Drabužiai tvarūs aplinkai

Aplinkos požiūriu idealu yra pratęsti bet kokio drabužio naudojimo laiką ir jį dėvėti ilgiau. Norite prisidėti prie gražesnio pasaulio, išaugę rūbus perleiskite juos kitiems. Jei Jūsų vaikas dėvi drabužį ilgiau, o vėliau perduoda jį kitam mažesniam vaikui, taip prisideda prie žemės išteklių saugojimo. Pakartotiniam naudojimui, gamybai ir transportavimui nereikia naujų medžiagų ar energijos.

Kombinezonai kuriuos galima pataisyti ir perleisti kitiems

Didriksons lauko rūbai yra patvarūs ir skirti tarnauti daugelį metų. Įplyšimus galima pataisyti naudojant taisomuosius pleistrus, o pametus pėdos dirželį galima įsigyti naujų. Be to, daugumoje drabužių yra vardų etiketės, kuriose yra vietos keliems vaikų vardams, tai palengvinama perleidimą kitiems vaikams.

Pasinaudokite video instrukcija, norėdami pamatyti kaip prailginti Didriksons rūbus vienu dydžiu.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Išsaugota norų sąraše
Produktas pridėtas į palyginimą

Mūsų tinklapyje naudojami slapukai (ang. cookies). Jie padeda veikti el. parduotuvės sistemai. Sužinoti daugiau