Kadangi Didriksons kombinezonai didinti, todėl tėvams labai sunku tinkamai pasirinkti tinkamą kombinezono dydį. Juk norisi, kad kombinezono užtektų ne tik šią, bet ir ateinančią žiemą.

Labai svarbu kombinezono dydį rinktis pagal realų vaiko ūgį šiuo metu, o ne pagal kitų firmų nešiojamus drabužius. Vidaus ir lauko rūbų dydžiai gali skirtis net keliais dydžiais.

Renkantis Didriksons kombinezono dydį rekomenduojame vadovautis šia mūsų paruošta dydžių lentele:

Paruošėmę trumpą medžiagą, kad dydžio pasirinkimas būtų kuo lengvesnis.

Didriksons kombinezonai yra didinti ir jau su numatyta vieta išaugimui, todėl didesnio dydžio atsargai nereikia rinktis.

1. Kuo mažesnis vaikas, tuo per didelis dydis labiau jaučiasi.

Jei Jūsų vaikas yra 2-4 metų, tuomet kombinezoną reikia rinktis mažesnį, negu dabartinis vaiko ūgis. Pvz. Vaiko ūgis 96 cm - tuomet Jums reikia 90 dydžio. Aprengus mažą vaiką 5 cm laisvas plotas  gerokai labiau jaučiasi, negu aprengus didesnio ūgio vaiką.

2. Atsižvelgti į vaiko sudėjimą

Dar svarbu atsižvelgti į vaiko sudėjimą, jei vaikas yra liesas tai per didelis dydis dar labiau jausis. O jei vaikas putlesnis, dydis ne taip jausis. Dydžio skirtumas labai jaučiasi tarp berniukų ir mergaičių, uždėjus tą patį dydį gali atrodyti kitaip, nes mergaitės dažniau būna smulkesnės. Putlesniam vaikui su 98-100 cm ūgiu jau būtų galima bandyti 100 dydį, ko liesam vaikui nerekomenduojame.

3. Didesnis vaikas - rinktis dydį pagal realų ūgį

Jei Jūsų vaikas yra 5-8 metų, tai kombinezoną reikia rinktis artimą ūgiui. Pvz. Jei vaiko ūgis 118 cm. tai jums reikalingas dydis 120. Taip pat 120 dydis tiks ir 125 cm ūgio vaikui. 

4. Augimo funkcija

 

Visi Didriksons kombinezonai turi "Augimo" funkciją, todėl kitą sezoną išardykite vidines raudonas siūles ir kombinezono rankos bei kojos pailgės vienu dydžiu. 

Klientų nuotraukų galerija su dydžiais

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Išsaugota norų sąraše
Produktas pridėtas į palyginimą

Mūsų tinklapyje naudojami slapukai (ang. cookies). Jie padeda veikti el. parduotuvės sistemai. Sužinoti daugiau